Tjänster

Färdig solcellsbutik

Med hjälp av denna helhetstjänst ger vi säljande organisationer möjligheten att agera på solcellsmarknaden. Vi tar hand om upphandling av material, byggprojektering, entreprenadtjänster, byggledning med mera. Dessutom har ditt företag kontinuerlig tillgång till teknisk support. Med oss i ryggen kan du ägna dig åt kärnverksamheten.

Skräddarsydda tjänster

Vi erbjuder färdiga koncept för lantbruk, solceller som är integrerade i byggnader (BiPV) samt off-grid lösningar (solceller som inte är uppkopplade mot det allmänna elnätet). Vi kan hjälpa dig med de tjänster som är relevanta just för dig. I dessa tjänster ingår bland annat en detaljerad teknisk utredning, projektering, upphandlingstjänster, marknadsövervakning med mera. 

Besiktningar

Vi besiktigar solcellsanläggningar, något som är väldigt viktigt ur säkerhetssynpunkt. Vi får många rapporter om farliga solcellsanläggningar som kan leda till bränder och andra missöden. Låt oss kontrollera att din solcellsanläggning är korrekt installerad och dimensionerad och att det inte finns några brister i elsäkerheten.

 

Framtidens el idag – installera solpaneler på din fastighet