Tjänster

Vi utför ett brett utbud bygg- och renoveringstjänster: tillbyggnader, ombyggnationer, renoveringar av kök och badrum och alla typ av elektrikerjobb, inklusive installation och service av solceller.

Billaddning

Allt fler går över till elbil för att gå för ett mer fossilfritt liv. Vi kan hjälpa dig att ta steget med vägledning som ger dig möjlighet att hitta en så optimal laddlösning som möjligt utifrån de behov och den kapacitet som finns i ditt hem

IMD

Med hjälp av IMD (Individuell mätning och debitering) hjälper vi bostadsrättsföreningar att spara pengar genom att teckna ett gemensamt avtal. Fördelarna är flera, bland  lägre kostnader och bättre överblick över elförbrukningen.

Rådgivning

Vi gör en förstudie inför ett projektgenomförande inom el på konsultbasis. Du får chansen att utvärdera lösningen innan investering,  utan att knyta upp dig till en specifik leverantör.

LED-konvertering

Vi hjälper till att konvertera till LED-belysning, något som leder till mindre elkostnader och gynnsammare återbetalningstider.

Batterilagring

Vi erbjuder batterilagring för egna hem och fastigheter. På detta vis kan vi ge dig lägre avgifter och bättre möjligheter att kunna dela på det som finns tillgängligt på ett bättre vis. Dessutom kan vi få ström även när det inte finns på nätet, exempelvis vid ett strömavbrott.

 

Framtidens el idag – installera solpaneler på din fastighet