Om oss

Vi har sedan 2015 hjälpt fastighetsägare att spara pengar och göra miljövänliga investeringar med hjälp av skolanläggningar, system för gemensamhetsel och ladd stationer för elbilar. Vi arbetar alltid hårt för att vara en  långsiktigt och trygg partner för våra kunder.

Vi har en mångårig erfarenhet av installationer och har en noggrann arbetsmodell för att genomföra totalentreprenader.

Vi arbetar enligt ABT06 och lämnar garanti på såväl arbete som material. För att kvalitetssäkra arbetet genomför vi regelbundna egenkontroller.

Vi underlättar omställning till förnybart

Vi är ett oberoende kunskapsbolag med målsättningen att underlätta en omställning av elsamhället. Vi är ett ingenjörsdrivet företag som vill möjliggöra att förändringen sker med förnybara energikällor och med hjälp av energieffektivisering.

Vår affärsidé är att sälja smarta och optimalt designade solcellslösningar, elbilsladdare samt hjälpa till med energieffektivisering. Vi ligger i framkant i teknik och kvalitet och vi gör det enkelt för våra kunder.Vi arbetar bara med produkter av högsta kvalitet och med långa garantitider så att din solcellsanläggning arbetar med hög kapacitet i många decennier framöver. F-skatt, ansvarsförsäkring och ROT-avdrag - självklart! Vi är registrerade hos Elsäkerhetsverket för installation av solceller och maskiner med mera.

Vi välkomnar kunder från hela 08-området samt från närliggande kommuner. Välkommen till framtidens energialternativ!

 

Framtidens el idag – installera solpaneler på din fastighet