Solpaneler BRF

Solceller för din bostadsrättsförening

Solenergi är så gott som alltid en god investering. Låt oss hjälpa din bostadsrättsförening att hitta rätt lösning när det handlar om solpaneler/solceller.

Att investera i solceller är en framtidsinvestering – och ett utmärkt sätt att sänka elkostnaderna. Solpaneler är helt enkelt ett mycket smidigt sätt att minska behovet av köpt el i en bostadsrättsförening.


Solenergi utan energiskatt

Solpaneler är framtidens energi och ett klokt och effektivt sätt att minska både elkostnader och miljöbelastning.

Investerar du i solceller har din bostadsrättsförening egen el i många år och föreningen blir mindre känslig för framtida höjningar av elpriset.

Oavsett om din BRF har behov av en större eller mindre solpanelsanläggning så finns det mycket att vinna på att installera den.

solpaneler Stockholm

Solpaneler BRF täcker stor del av behovet

En solcellsanläggning anpassad för ett flerfamiljshus kan täcka mellan 20 och 40 procent av föreningens egna behov av fastighetsel. Med en större anläggning solceller kan man även täcka en del av lägenheternas elbehov.

Ett eventuellt överskott kan man sälja och få ersättning till sitt elbolag och en skattereduktion på 60 öre per kilowattimme. Vi har stor erfarenhet av att installera solceller för bostadsrättsföreningar.

Vi hittar den rätta lösningen 

Vi hjälper gärna din BRF att hitta en så bra lösning som möjligt när det handlar om solceller. Har föreningen flera tak så är det ofta bäst att inleda med en förstudie – då kan du få ett förslag på en anläggning och ett bra beslutsunderlag för styrelsen.

Låt oss installera solceller i din BRF – vi kan bli din partner för ett ökat oberoende, större besparingar och en högre medvetenhet om vad som kan göras när det handlar om energi.

Våra projektledare är erfarna och vi samarbetar med kompetenta underentreprenörer.

Välkommen att kontakta oss redan idag och låt oss installera solceller i din bostadsrättsförening.

Energisparande solceller för din BRF