Solpaneler Stockholm

Dra nytta av solens energi | 08-533 386 68

Om oss

Norden Solar (Aprilice AB) startades 2012, i dagsläget har installerat över 400 anläggningar runt om i Sverige, från mindre installationer på 1kWp till större installationer på 682kWp. Vi installerar för företag, kommuner, lantbruk och villor/privat.

Norden Solar erbjuder helentreprenad för dimensionering, installation och underhåll av solpaneler i Stockholm. Vi kan även erbjuda plåtslageri och taksäkerhetsarbeten med hjälp av våra egna plåtslagare. Vi tar fram en anläggning för solenergi som är anpassad för din fastighet och som passar din plånbok. Denna installeras sedan av våra duktiga elektriker. Konsultationen är alltid gratis så du är alltid välkommen att höra av dig till oss för att få mer information. Boka ett personligt möte med oss idag!

 

Vi arbetar bara med produkter av högsta kvalitet och med långa garantitider så att din solanläggning arbetar med hög kapacitet i många decennier framöver. F-skatt, kollektivavtal och rot-avdrag - självklart! Vi har även en rejäl företagsförsäkring i IF.

Vi välkomnar kunder från hela 08-området samt från närliggande kommuner. Välkommen till framtidens energialternativ!

Framtidens el idag - installera solpaneler på din fastighet!